Gure familia - Amuriza, Miren; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2019)
Familia guztiek badute, halere, ezaugarri bakar eta funtsezkoa: elkar maite duten kidez osatuta daude. Katxiporreta familiako kideei ere maitasunak batzen eta eusten die, ipuin honetan kontatzen den bezala.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Familiak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura