Gure familia / [testua, Miren Amuriza ; marrazkiak, Julen Tokero] - Amuriza, Miren (Familia milakolore (Elkar, Katxiporreta), 2019)
Familia guztiek badute, halere, ezaugarri bakar eta funtsezkoa: elkar maite duten kidez osatuta daude. Katxiporreta familiako kideei ere maitasunak batzen eta eusten die, ipuin honetan kontatzen den bezala.