Talde feministak Bilboko ikastetxeetan / Bilboko Udala (Bilboko Udala :, 2019)
Bilboko 13 ikastetxetako talde feministetan parte hartu duten gazteei ahotsa ematen die dokumentalak. Ondorengo ikastetxeetakoak dira parte hartu duten kide feministak: Botikazar, Deustuko Ikastola, Ibarrekolanda, Salestarrak, San Inazio, Miguel de Unamuno, Gabriel Aresti, Berriotxoa, Kirikiño, Solokoetxe, Urretxindorra, Artxandape edo Zurbaran.