Musua : marrazki tailerra (Lasarte-Oria : Katxiporreta, 2019)
Marrazki tailerra: ebakigarriak, artelanak, pailazoak egiteko hainbat modu, paperezko txotxongiloak... Partekatu zure sormena gurekin! #musuamarrazkitailerra traloa erabiliz sare sozialetan.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura