Musua : marrazki tailerra / Pirritx, Porrotx eta Marimotots (Katxiporreta, 2019)
Marrazki tailerra: ebakigarriak, artelanak, pailazoak egiteko hainbat modu, paperezko txotxongiloak... Partekatu zure sormena gurekin! #musuamarrazkitailerra traloa erabiliz sare sozialetan.