Lularen abenturak eta Marokoko altxorrak - Alvarado, Jenni ([Bilbo] : Banizu Nizuke, 2014)
Lula katu bat da, eta abenturaz eta ezusteez betetako bidaia sinestezin bat egingo du Marokon zehar. Liburu-postalaren barruan, Marokoko mapa bat dagoela ikusiko duzu, eta baita ibilbide bat ere, Lulak bisitatutako leku batzuekin.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura