Lularen abenturak eta Marokoko altxorrak / [irudiak eta testua, Jenni Alvarado ; itzulpena, Ixone Ormaetxe] - Alvarado, Jenni (: Banizu Nizuke, 2014)
Lula katu bat da, eta abenturaz eta ezusteez betetako bidaia sinestezin bat egingo du Marokon zehar. Liburu-postalaren barruan, Marokoko mapa bat dagoela ikusiko duzu, eta baita ibilbide bat ere, Lulak bisitatutako leku batzuekin.