Nire lehenengo Biblia / [testuak A. Luís Erlin ; euskararako itzulpena, Koldo Rodríguez Bengoa] - Luis Erlin (: Claret, 2017)
Biblian hainbat istorio eder eta zirraragarri daude. Bibliako mezuetan bakea, errespetua eta maitasuna aurkituko ditugu. Jainkoak badu plan bat guztioi maitasuna eta salbamena ekartzeko. Aukeratu ditugun testuek, kronologikoki ordenatuta, plan hori laburbiltzen dute. "Nire lehenengo Bilbia" Jainkoagana hurbiltzeko modu aberatsa eta entretenigarria eskaintzen du, gure bizia jainkoaren jakinduriaz betiko sendotzeko.