Harald eta Ignir-en altxorra 1 - Brivet, Antoine; Brivet, Matthieu; Elustondo, Miel Anjel; Muro, Gregorio ([Urnieta] : Harriet, 2019)
Antoine eta Matthieu Brivet anaiek sinatzen dute bikingoen garaian kokatutako abenturazko eta mitologiazko komiki hau VII. mendea Harald, Dagmar-en seme eta bikingoen erregea, espedizio baten buru doa Ipar itsasoaren ertzean, bere aitaren bizia salbatzeko asmotan, zeina madarikazio baten mende erori baita itsasoko herentsuge Ignir-en altxorraz jabetzeagatik. Dagmar poliki-polki hiltzera zigorturik dago, baldin munstroari ez badio itzultzen erabateko ahalmena ematen dion harribitxia.Harald-ek bere adore eta ausardia beharko ditu galdutako harribitxia berreskuratzeko. Istorio osoa bi liburukitan.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura