Harald eta Ignir-en altxorra 1 / gidoia, Matthieu Brivet ; jatorrizko ideia, Antoine Brivet ; marrazkia eta kolorea, Antoine Brivet ; [itzulpena, Miel A. Elustondo ; moldaketa grafikoa, Gregorio Muro] - Brivet, Antoine (Harriet, 2019)
Antoine eta Matthieu Brivet anaiek sinatzen dute bikingoen garaian kokatutako abenturazko eta mitologiazko komiki hau VII. mendea Harald, Dagmar-en seme eta bikingoen erregea, espedizio baten buru doa Ipar itsasoaren ertzean, bere aitaren bizia salbatzeko asmotan, zeina madarikazio baten mende erori baita itsasoko herentsuge Ignir-en altxorraz jabetzeagatik. Dagmar poliki-polki hiltzera zigorturik dago, baldin munstroari ez badio itzultzen erabateko ahalmena ematen dion harribitxia.Harald-ek bere adore eta ausardia beharko ditu galdutako harribitxia berreskuratzeko. Istorio osoa bi liburukitan.