Matematika : DBH 3 - Gomez Lete, Maite; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (Donostia : Ikaselkar, 2016)
DBH 3. mailako Matematika e-liburua ikasmaterial eredu berria da, euskarri digitalerako pentsatua eta web bidez banatuko dena. Bere oinarrian dagoen eredu pedagogikoa EKI proiektuarena izanik, materialaren berrirakurketa eta egokitzapen sakona egiten da euskarri digitalera egokitutako ikasmaterial berritzailera bihurtzeko helburuz. E-libuurua. LMS sistema bat da, Moodle plataformaren gainean eratu dena eta ikasle eta irakasleak erabiltzaile eta pasahitz bitartez sartu ahal izango direnak. Bertan txertatu dira ikasleek landu beharreko jarduera guztiak eta horrekin batera doazen baliabide eta gehigarriak.
2016/01/08
2019/03/12
2019/03/12
DBH, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2018ko deialdia)
2019/03/12
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak