Matematika : DBH 3 / [sorkuntza, Maite Gomez ... et al. ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Gomez Lete, Maite; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2018ko deialdia), 2016)
DBH 3. mailako Matematika e-liburua ikasmaterial eredu berria da, euskarri digitalerako pentsatua eta web bidez banatuko dena. Bere oinarrian dagoen eredu pedagogikoa EKI proiektuarena izanik, materialaren berrirakurketa eta egokitzapen sakona egiten da euskarri digitalera egokitutako ikasmaterial berritzailera bihurtzeko helburuz. E-libuurua. LMS sistema bat da, Moodle plataformaren gainean eratu dena eta ikasle eta irakasleak erabiltzaile eta pasahitz bitartez sartu ahal izango direnak. Bertan txertatu dira ikasleek landu beharreko jarduera guztiak eta horrekin batera doazen baliabide eta gehigarriak.