Lohia / Maite Mutuberria ; [itzulpena, Leire Bilbao] - Mutuberria, Maite (Pepitas de Calabaza, 2018)
Izena eman nahi nion. Nola deitu hainbeste nekatzen ninduen horri? Dena zikintzen zuen oinazeari? Zer hitz jarri orban horri? Nire koadernoetara irauli ahal izan nuen, besterik ez. Eta izendatzen jakin gabe jarraitzen nuenez, Lohia deitu nion.