Pepito, biziminaren eta maiteminaren txinparta - Maia Urroz, Ainara (Baiona : Maiatz, 2019)
Bizitzaren udazkenean joan zinen, eta orain nabarra da gure bihotz-arima, nabarra sentimendua. Hilkorren bihotzetan hilezkor zara, hilezkor bihotz guztietan.
Keywords: Maia, Jose -- (1937-2002); Monografiak