Pepito, biziminaren eta maiteminaren txinparta / Ainara Maia Urroz - Maia Urroz, Ainara (Maiatz, 2019)
Bizitzaren udazkenean joan zinen, eta orain nabarra da gure bihotz-arima, nabarra sentimendua. Hilkorren bihotzetan hilezkor zara, hilezkor bihotz guztietan.