Nik munstroak akabatuko ditut zugatik - Balmes, Santi; Lyona; Ayo Izagirre, Estibaliz; Yeregui, Aitziber (Barcelona : Principal de los Libros, 2019)
Galdetu diozu inoiz zure buruari nola den zure izena atzekoz aurrera? Gai izango zinateke armiarma batekin yo-yo bat fabrikatzeko? Zer gertatuko litzateke buruz behera biziko litzatekeen munstro zibilizazio bat existituko balitz? Munstro guztiek alde batera jauzi egingo balute zer gertatuko litzaigukeen imajinatzen duzue? Hemen kontatuko dizugu! Bazatoz?
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Yo mataré monstruos por ti
Keywords: Haurren beldurra; Munstroak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak