Nik munstroak akabatuko ditut zugatik / Santi Balmes ; [Lyonaren ilustrazioak] ; itzulpenaren, Estibaliz Ayo eta Aitziber Yeregui - Balmes, Santi (La vecina del Ártico, 2019)
Galdetu diozu inoiz zure buruari nola den zure izena atzekoz aurrera? Gai izango zinateke armiarma batekin yo-yo bat fabrikatzeko? Zer gertatuko litzateke buruz behera biziko litzatekeen munstro zibilizazio bat existituko balitz? Munstro guztiek alde batera jauzi egingo balute zer gertatuko litzaigukeen imajinatzen duzue? Hemen kontatuko dizugu! Bazatoz?