Bisitari bitxia - Iglesias, Gracia; Cruz, Vicente; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2019)
Zain eta zain egoten zen, baina bisitarik ez zuen izaten. Harik eta hontzak ulu egin, haizeak putz egin, eta atea ireki arte: orduan zera sartu zen...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura