Bisitari bitxia / [testua] Gracia Iglesias ; [marrazkiak] Vicente Cruz ; [itzulpena, Aitor Arana] - Iglesias, Gracia (Mezulari, 2019)
Zain eta zain egoten zen, baina bisitarik ez zuen izaten. Harik eta hontzak ulu egin, haizeak putz egin, eta atea ireki arte: orduan zera sartu zen...