Sudur Gorri - Rizzi, Valentina; Olivotti, Sergio; Diez de Ultzurrun, Itziar ([Madrid] : Bookolia, 2019)
Pailazoaren sudurra munduko mozorrorik txikiena da. Sudur Gorri honen indarrak eraldatu eginen ditu pantailetan murgildurik dabiltzan automata hits eta goibelak, eta jostalari, bizi eta original bihurtuko ditu: pertsonaia peto-petoak. Jar dezagun sudur gorri bat gure bizitzetan!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura