Sudur Gorri / Valentina Rizzi ; [irudiak] Sergio Olivotti ; [itzulpenarena, Itziar Diez de Ultzurrun Sagalà] - Rizzi, Valentina (Bookolia, 2019)
Pailazoaren sudurra munduko mozorrorik txikiena da. Sudur Gorri honen indarrak eraldatu eginen ditu pantailetan murgildurik dabiltzan automata hits eta goibelak, eta jostalari, bizi eta original bihurtuko ditu: pertsonaia peto-petoak. Jar dezagun sudur gorri bat gure bizitzetan!