Munstro txikiak : Frankitxoren maskota berria - Agirre Garmendia, Alaine; Mendiguren Elizegi, Xabier; Santos, Mikel (Donostia : Elkar, 2019)
Bost lagun dira Munstroen Eskolako ikasleak: Hagintxo, Mamutxo, Sorgintxo, Frankitxo eta Neskaotso. Eta haien irakaslea Andereño Herminia. Guztien bizitzak eta komeriak ezagutu ahalko dituzu orain Munstro Txikien istorioak irakurriz. Frankitxoren urtebetetzerako gurasoek maskota berezi bat egingo diote: herensuge txiki biomekaniko bat. Laborategian ondo joango dira eraikitze-lanak, baina azken orduko ezusteko batek hankaz gora botako du dena, herensuge txiki hori hazi eta hazi egingo baita, hiri osoa arriskuan jartzeraino.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Munstroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak