Munstro txikiak : Frankitxoren maskota berria / [testuak] Alaine Agirre, Xabier Mendiguren ; marrazkiak, Belatz - Agirre Garmendia, Alaine (Xaguxar (Elkar), 2019)
Bost lagun dira Munstroen Eskolako ikasleak: Hagintxo, Mamutxo, Sorgintxo, Frankitxo eta Neskaotso. Eta haien irakaslea Andereño Herminia. Guztien bizitzak eta komeriak ezagutu ahalko dituzu orain Munstro Txikien istorioak irakurriz. Frankitxoren urtebetetzerako gurasoek maskota berezi bat egingo diote: herensuge txiki biomekaniko bat. Laborategian ondo joango dira eraikitze-lanak, baina azken orduko ezusteko batek hankaz gora botako du dena, herensuge txiki hori hazi eta hazi egingo baita, hiri osoa arriskuan jartzeraino.