Ikasketen Gidaliburua : Batxilergoa / Nafarroako Gobernua (: Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua, 2006)
Batxilergoari buruzko informazioa jasotzen da. Espainiako Hezkuntza Sisteman batxilergoaren nondik norakoak azaldu, eta eskainitako lau modalitateren berri ematen zaigu, hau da: Artea, Teknologia, Natur eta Osasun Zientziak eta Giza eta Gizarte Zientziak. Era berean, modalitateak amaitzean, egin daitezkeen ikasketen berri ematen da.batxilergoaren nondik norakoak azaldu, eta eskainitako lau modalitateren berri ematen zaigu, hau da: Artea, Teknologia, Natur eta Osasun Zientziak eta Giza eta Gizarte Zientziak. Era berean, modalitateak amaitzean, egin daitezkeen ikasketen berri ematen da.