Asmatu nor naizen - Masini, Beatrice; Piumini, Roberto; Arana, Aitor ([Euba] : Ibaizabal, 2006)
"Asmatu nor naizen". Horrela hasten da bi ikaskide gazteren arteko abentura bitxia. Beraien buruaz, sentimenduez eta beraien familiez eta institutuko ikaskideez hitz egiten duten mezu anonimoak trukatuko dituzte. Bikotean idatzitako istoria da hau, eta bertan protagonistek maitasunaren eta limurtzearen hizkuntza misteriotsua ehunduko eta ikasiko dute.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Egunerokoak; Nerabeen maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak