Nafarroako Eskoletako Liburutegien Azterketa : hurbiltze saioa: hobetzeko gakoak - Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza eta Kultura Departamentua, 1999)
Eskola liburutegien gaur egungo egoeraren berri eman, eta hobetzeko neurriak proposatzen zaizkigu, eskola liburutegia ikastetxeko elementu dinamizatzailea izan dadin eta hezkuntza erreforman lagundu dezan.
Keywords: Baliabide digitalak; Eskola-liburutegiak -- Nafarroa; Monografiak