Nafarroako Eskoletako Liburutegien Azterketa : hurbiltze saioa: hobetzeko gakoak / Nafarroako Gobernua. Hezkuntza departamendua (Blitz. Eskolako liburutegiko bilduma. Sorta berdea (Nafarroako Gobernua), 1999)
Eskola liburutegien gaur egungo egoeraren berri eman, eta hobetzeko neurriak proposatzen zaizkigu, eskola liburutegia ikastetxeko elementu dinamizatzailea izan dadin eta hezkuntza erreforman lagundu dezan.