Euskal Herriko mitologia [Karta-jokoa] - Alijostes Bordagarai, Koldo (Gasteiz : Amaroa Kultur Elkartea, 2017)
Euskal Herriko mitologiaren inguruko karta-jokoa.
Keywords: Euskal mitologia; Euskal kultura; Jolas didaktikoak