Dory ausarta da : beldurrari buruzko liburua - Balzaretti, Carla; Ibarrola, Begoña; Garagarza Urkia, Maialen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, beldurra. Dory oso ausarta da, baina beldurtu egiten da batzuetan. Hegatsak dardaraka jartzen zaizkio eta negargura etortzen zaio. Zergatik izango ote da? Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.
3 urtetik aurrera (urdina)
Atarian: Disney Pixar Doryren bila
Keywords: Filmetan oinarritutako liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Beldurra -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura