Dory ausarta da : beldurrari buruzko liburua / [edizioa eta testuak, Carla Balzaretti ; itzulpena, Maialen Garagarza Urkia (Bakun SL)] ; Begoña Ibarrola, familientzako aholkuak [eta aholkularitza pedagogikoa] - Balzaretti, Carla (Disney emozioak, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, beldurra. Dory oso ausarta da, baina beldurtu egiten da batzuetan. Hegatsak dardaraka jartzen zaizkio eta negargura etortzen zaio. Zergatik izango ote da? Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.