Haserre izugarria : haserreari buruzko liburua - Balzaretti, Carla; Ibarrola, Begoña; Garagarza Urkia, Maialen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, haserrea. Mikel alaia da, baina, batzuetan, irribarre egiteari uzten dio. Bekokia zimurtu, hortzak estutu eta garrasi egiteko gogoa izaten du. Zergatik izango ote da? Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.
3 urtetik aurrera (urdina)
Atarian: Disney Pixar Munstroen unibertsitatea
Keywords: Filmetan oinarritutako liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak; Haserrea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak