Haserre izugarria : haserreari buruzko liburua / [edizioa eta testuak, Carla Balzaretti ; itzulpena, Maialen Garagarza Urkia (Bakun SL)] ; Begoña Ibarrola, familientzako aholkuak [eta aholkularitza pedagogikoa] - Balzaretti, Carla (Disney emozioak, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, haserrea. Mikel alaia da, baina, batzuetan, irribarre egiteari uzten dio. Bekokia zimurtu, hortzak estutu eta garrasi egiteko gogoa izaten du. Zergatik izango ote da? Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.