Dena ondo joango da! : baikortasunari buruzko liburua - Balzaretti, Carla; Ibarrola, Begoña; Garagarza Urkia, Maialen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, baikortasuna. Gauzak espero bezala joanten ez badira ere, Micjey eta bere adiskideak alde positiboa ikusten saiatzen dira, eta edozein arazori irtenbide on bat aurkitzen. Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.
3 urtetik aurrera (urdina)
Atarian: Disney Mickey eta lagunak
Keywords: Filmetan oinarritutako liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Baikortasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura