Dena ondo joango da! : baikortasunari buruzko liburua / [edizioa eta testuak, Carla Balzaretti ; itzulpena, Maialen Garagarza Urkia (Bakun SL)] ; Begoña Ibarrola, familientzako aholkuak [eta aholkularitza pedagogikoa] - Balzaretti, Carla (Disney emozioak, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, baikortasuna. Gauzak espero bezala joanten ez badira ere, Micjey eta bere adiskideak alde positiboa ikusten saiatzen dira, eta edozein arazori irtenbide on bat aurkitzen. Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.