Olafen irribarrea : pozari buruzko liburua - Balzaretti, Carla; Ibarrola, Begoña; Garagarza Urkia, Maialen; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, poza. Olafek irribarre handi-handia du, dantzan eta jauzika hasteko gogo itzela, eta begitxoek ere dirdira egiten diote. Zergatik izango ote da? Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.
3 urtetik aurrera (urdina)
Atarian: Disney Frozen
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Poza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak