Olafen irribarrea : pozari buruzko liburua / [edizioa eta testuak, Carla Balzaretti ; itzulpena, Maialen Garagarza Urkia (Bakun SL)] ; Begoña Ibarrola, familientzako aholkuak [eta aholkularitza pedagogikoa] - Balzaretti, Carla (Disney emozioak, 2018)
Bilduma honek adimen emozionalaren garapena sustatzen du eta haurrei emozioak identifikatzen eta kudeatzen laguntzen die; kasu honetan, poza. Olafek irribarre handi-handia du, dantzan eta jauzika hasteko gogo itzela, eta begitxoek ere dirdira egiten diote. Zergatik izango ote da? Begoña Ibarrola psikologoaren testu bat dakar, familientzako aholkuekin.