Piztiak - Mutiozabal Zabala, Aritz (Baiona : Maiatz, 2019)
Nolabaiteko desoreka batek bultzatuta, liburu honetako pertsonaiek beraien instintu primarioenak aterako dituzte. Sei piztia dira sei narrazioetan galduta.
Keywords: Helduentzako Literatura