Piztiak / Aritz Mutiozabal - Mutiozabal Zabala, Aritz (Maiatz, 2019)
Nolabaiteko desoreka batek bultzatuta, liburu honetako pertsonaiek beraien instintu primarioenak aterako dituzte. Sei piztia dira sei narrazioetan galduta.