Dena zekien gizona - Sanz, Daniel (Huarte (Pamplona) : Ulzama Ediciones, 2019)
Zenbat aldiz sentitu zara munduan bakarrik? Irakurlearen errealitatea astinduko duen istorioa dugu "Dena zekien gizona". Hiri gorria, amodioa, bakardade latza. Burutu gabeko ametsak, Icaroren Ilusio hutsalak. Sisiforen harria. Benetako adiskidetasuna, zoriontasunerako gogo urratua. Negar atsekabetua, bortizkeria. Hainbat bizitza, bizitza bakarrean. Hamaika lagun, emozio, abesti, eta unibertso istorio berean. "Dena zekien gizona" betiereko bidaia da. "Eta zuk, irakurle maitea, ba al dakizu (benetan) nor zaren, eta non zauden?".
Keywords: Helduentzako Literatura