Ataria / Yolanda Arrieta Malaxetxebarria - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Gazte literatura (Denonartean), 2019)
Ataria lau ikasle ezezagun institutu berean. Ataria bi jauzi denboran eta hamaika jirabira bidean. Ataria utopiazko babesgunea hiri distopiko batean. Ataria txango egiati bat fikziozko etorkizunean.