Muxuak - Maia Urroz, Ainara; Mattin (Anglet : Zortziko, 2018)
Pentsatzeari uztea erabaki dut eta muxuak banatzera gatoz, etorri gara zuen artera muxu-kitarraz pentsatzeari uzteko eta sentitzera, sentituz batera ekitera bihotzaren arabera.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura