Muxuak / Ainara Maia Urroz ; Iñaki Martiarena Otxotorena - Maia Urroz, Ainara (Zortziko, 2018)
Pentsatzeari uztea erabaki dut eta muxuak banatzera gatoz, etorri gara zuen artera muxu-kitarraz pentsatzeari uzteko eta sentitzera, sentituz batera ekitera bihotzaren arabera.