Konjuru eskarlata - Santos, Julio; Pérez, Patricia; Olano, Antton ([Donostia] : Xarpa Books, 2019)
Kaixo! Txano dut izena, eta anaia biki bat dut: Oscar. Ikusi duzu inoiz magia-saiorik? Bada, Twin Cityn, munduko mago eta mentalista onenak ikusteko aukera izan dugu guk. Izan ere bertan ospatu da aurten Nazioarteko Magia Azoka. Ez genekiena zen haien artean Merlin aztiaren ondorengoak egongo zirela, eta are gutxiago, gure laguntzaren beharra izango zutela mundua suntsi zezakeen amuleto bat berreskuratzeko. Magia pixka bat dastatu nahi?
8 urtetik aurrera (gorria)
El conjuro escarlata
Keywords: Misterioa; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura