Goialdeko haritza - Jaureguito, Nathalie; Zugarramurdi, Aitziber (Donibane Lohizune : Lako 16, 2019)
Ongi etorri Goialde haritzeko ostatura! Bertan, Pettan hontz jakintsua, Klara untxitxo xarmanta eta lagun berri gehiago topatuko dituzue. Goialde haritzean tolerantzia, adiskidetasuna eta harmonia dira nagusi.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Paulette
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura