Goialdeko haritza / [testua eta irudiak] Nathalie Jaureguito ; [itzulpena, Aitziber Zugarramurdi] - Jaureguito, Nathalie (Lako 16, 2019)
Ongi etorri Goialde haritzeko ostatura! Bertan, Pettan hontz jakintsua, Klara untxitxo xarmanta eta lagun berri gehiago topatuko dituzue. Goialde haritzean tolerantzia, adiskidetasuna eta harmonia dira nagusi.