Gure egongela - Amuriza, Miren; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2019)
Seme-alabarik ez izatea erabaki zuten Anek eta Bittorrek. Nolako familia osatzeko aukera eman ote die hautu horrek?
0-4 urte (urdina)
Keywords: Familiak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura