Paularen txinelak - Amuriza, Miren; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2019)
Paula adoptatua da eta bi aita ditu. Umetan Nikaraguatik ekarritako txinelak janztean, a zer ezustekoa! dagoeneko ezin kabitu...
0-4 urte (urdina)
Keywords: Familiak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Homosexualek adoptatzea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura