Paularen txinelak / [testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Álvarez] - Amuriza, Miren (Familia milakolore (Elkar, Katxiporreta), 2019)
Paula adoptatua da eta bi aita ditu. Umetan Nikaraguatik ekarritako txinelak janztean, a zer ezustekoa! dagoeneko ezin kabitu...