A, e, i, o, Unai / [testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Álvarez] - Amuriza, Miren (Familia milakolore (Elkar, Katxiporreta), 2019)
Igerilekua, dantza, hitzorduak amarekin... Unairen egutegia bete-beterik dago! Harrera familia batean egonik, astea nola igaro?