Amona Mari Lutxi - Amuriza, Miren; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2019)
Amona Mari Lutxi! amona Mari Lutxi! ahalko zeniguke zahar-etxeko familia nolakoa den erakutsi?
0-4 urte (urdina)
Keywords: Familiak- -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zahar-etxeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura